BREB Job Circular 2023

BREB Job Circular 2023 has been published. Bangladesh Rural Electrification Board (BREB) Job Circular 2023 has been released by the authority. Rural Electrification Board Job Circular 2023 is great info for job seekers. All information on the BREB all Job Circular 2023 is here. The Bangladesh Rural Electrification Board (BREB) is a government organization in Bangladesh.

Post Name and Vacancy:

1. Assistant General Manager (Administration/HR) – 11 

2. Assistant General Manager (Finance-Accounts/Finance-Revenue) – 16

3. Assistant Enforcement Coordinator – 127

Total Vacancy: 154 

Online Application Link: Click Here To Apply

Online Application Direct Link: Click Here To Apply

Online Application Last Date: 14 December 2023

Online Application Start Date: 21 November 2023  

Newspaper Circular Notice Link: Click here to see the Newspaper Circular Notice

 

Government Jobs

আপনার মঙ্গল কামনায়

এই চাকরির জন্য প্রতিষ্ঠান আপনার কাছ থেকে কোন অর্থ চাইলে অথবা কোন ধরনের ভুল বা বিভ্রান্তিকর তথ্য দিলে আমরা দায়ী নয়। চাকরি পাওয়ার জন্য কোন ব্যাক্তি / প্রতিষ্ঠানকে অর্থ প্রদান করতে আমরা কাউকে উৎসাহিত করিনা। কোন প্রকার অর্থ লেনদেনের দায়িত্ব আমরা বহন করবো না।

Freshly
Spotlight