Chittagong Port Authority (CPA) Job Circular 2023

Chittagong Port Authority (CPA) Job Circular 2023 has been published. CPA Job Circular 2023 has been published by the authority. Chittagong Port Authority Pilot Job Circular 2023 is great opportunity for job seekers.

Post Name and Vacancy:

1. Pilot – 02

Total Vacancy: 02 

Online Application Link: Click here to Apply

Online Application Direct Link: Click here to Apply

Online Application Last Date: 06 December 2023

Online Application Start Date: 20 November 2023

Official Circular PDF Notice Link: Click here for the official circular Notice

Chattogram

আপনার মঙ্গল কামনায়

এই চাকরির জন্য প্রতিষ্ঠান আপনার কাছ থেকে কোন অর্থ চাইলে অথবা কোন ধরনের ভুল বা বিভ্রান্তিকর তথ্য দিলে আমরা দায়ী নয়। চাকরি পাওয়ার জন্য কোন ব্যাক্তি / প্রতিষ্ঠানকে অর্থ প্রদান করতে আমরা কাউকে উৎসাহিত করিনা। কোন প্রকার অর্থ লেনদেনের দায়িত্ব আমরা বহন করবো না।

Freshly
Spotlight