Department of Environment (DOE) Job Circular 2023

Department of Environment (DOE) Job Circular 2023 has been published. DOE Job Circular 2023 has been released by the authority. Department of Environment Job Circular 2023 is great opportunity for job seekers in Bangladesh. All information on the Environment Department Job Circular 2023 is here.

Post Name And Vacancy:

1. Accountant – 01

2. Office Assistant Cum Computer Typist – 01

Total Vacancy: 02 

Application Last Date: 14 November 2023

Application Start Date: 05 November 2023

Send CV to this Email: enforcement123@gmail.com 

Official Circular PDF Notice Link: Click here to see the official Circular notice

Dhaka

Contractual

আপনার মঙ্গল কামনায়

এই চাকরির জন্য প্রতিষ্ঠান আপনার কাছ থেকে কোন অর্থ চাইলে অথবা কোন ধরনের ভুল বা বিভ্রান্তিকর তথ্য দিলে আমরা দায়ী নয়। চাকরি পাওয়ার জন্য কোন ব্যাক্তি / প্রতিষ্ঠানকে অর্থ প্রদান করতে আমরা কাউকে উৎসাহিত করিনা। কোন প্রকার অর্থ লেনদেনের দায়িত্ব আমরা বহন করবো না।

Freshly
Spotlight