BFCC Job Circular 2023

The BFCC Job Circular 2023 is now available for applications. The authority has released the Biman Flight Catering Centre Job Circular for 2023. The Biman Bangladesh Airlines Job Circular 2023 is a positive announcement for people looking for jobs in Bangladesh. All the details about the BFCC Pantryman Job Circular 2023 can be found below. Biman Flight Catering Centre (BFCC) is a government agency in Bangladesh.

Post Name and Vacancy: 

1. Hygiene Helper –  06

2. Baker Helper – 07

Total Vacancy: 13 

Application Last Date: 15 November 2023

Application Start Date: 30 October 2023

Official Intern Circular PDF Notice Link: Click Here to See Official Circular Notice

All Government Jobs

আপনার মঙ্গল কামনায়

এই চাকরির জন্য প্রতিষ্ঠান আপনার কাছ থেকে কোন অর্থ চাইলে অথবা কোন ধরনের ভুল বা বিভ্রান্তিকর তথ্য দিলে আমরা দায়ী নয়। চাকরি পাওয়ার জন্য কোন ব্যাক্তি / প্রতিষ্ঠানকে অর্থ প্রদান করতে আমরা কাউকে উৎসাহিত করিনা। কোন প্রকার অর্থ লেনদেনের দায়িত্ব আমরা বহন করবো না।

Freshly
Spotlight