Bangladesh-China Power Company (Pvt) Limited (BCPCL) Job Circular 2023

BCPCL Job Circular 2023 has been published. Bangladesh-China Power Company (Pvt) Limited (BCPCL) Job Circular 2023 has been released by the authority. Bangladesh-China Power Company Job Circular 2023 is great opportunity for job seekers. All information on Bangladesh-China Power Company Limited Job Circular 2023 is here. Bangladesh-China Power Company (Pvt) Limited (BCPCL) is a government organization.

Post Name and Vacancy:

1. Medical Technologist – 01

2. Security Supervisor – 01

3. Technician – 01

4. Science Lab Assistant – 01

Total Vacancy: 04

Application Last Date: 19 November 2023

Official Circular 01 Notice Link: Click here for the official circular Notice

Official Circular 02 Notice Link: Click here for the official circular Notice

 

আপনার মঙ্গল কামনায়

এই চাকরির জন্য প্রতিষ্ঠান আপনার কাছ থেকে কোন অর্থ চাইলে অথবা কোন ধরনের ভুল বা বিভ্রান্তিকর তথ্য দিলে আমরা দায়ী নয়। চাকরি পাওয়ার জন্য কোন ব্যাক্তি / প্রতিষ্ঠানকে অর্থ প্রদান করতে আমরা কাউকে উৎসাহিত করিনা। কোন প্রকার অর্থ লেনদেনের দায়িত্ব আমরা বহন করবো না।

Freshly
Spotlight