Premier Bank Job Circular 2023

Premier Bank Job Circular 2023 has been published. Premier Bank Management Trainee Officer Job Circular 2023 has been released by the authority. Premier Bank Trainee Junior Officer (Cash) Job Circular 2023 is great opportunity for job seekers in Bangladesh. All information on the Premier Bank Trainee Junior Officer (General) Job Circular 2023 is here. Premier Bank Limited is a Private Commercial Bank.

Post Name:

1. Management Trainee Officer (MTO)

2. Trainee Junior Officer (General)

3. Trainee Junior Officer (Cash)

Online Application Link: Click Here to Apply

Online Application Direct Link: Click Here to Apply

Note: Apply for any one position, multiple applications will be treated as disqualification.

Online Application Last Date: 04 November 2023

Online Application Start Date: 22 October 2023

Official Circular Notice Link: Click Here to See Official Circular Notice

Employment Status: Full-Time and Permanent

আপনার মঙ্গল কামনায়

এই চাকরির জন্য প্রতিষ্ঠান আপনার কাছ থেকে কোন অর্থ চাইলে অথবা কোন ধরনের ভুল বা বিভ্রান্তিকর তথ্য দিলে আমরা দায়ী নয়। চাকরি পাওয়ার জন্য কোন ব্যাক্তি / প্রতিষ্ঠানকে অর্থ প্রদান করতে আমরা কাউকে উৎসাহিত করিনা। কোন প্রকার অর্থ লেনদেনের দায়িত্ব আমরা বহন করবো না।

Freshly
Spotlight