Prime Bank Job Circular 2023

Prime Bank Management Trainee Job Circular 2023 has been published. Prime Bank MTO Job Circular 2023 has been released by the Authority. It is somehow Prime Bank Management Trainee Officer Job Circular 2023 that is great opportunity  for job seekers in Bangladesh. All information on Prime Bank Limited MTO Job Circular 2023 is available below. Prime Bank Limited is a Private Commercial Bank.

Post Name:

1. Management Trainee

Online Application Link: Click Here To Apply

Online Application Last Date: 31 October 2023

Any Where in Bangladesh

আপনার মঙ্গল কামনায়

এই চাকরির জন্য প্রতিষ্ঠান আপনার কাছ থেকে কোন অর্থ চাইলে অথবা কোন ধরনের ভুল বা বিভ্রান্তিকর তথ্য দিলে আমরা দায়ী নয়। চাকরি পাওয়ার জন্য কোন ব্যাক্তি / প্রতিষ্ঠানকে অর্থ প্রদান করতে আমরা কাউকে উৎসাহিত করিনা। কোন প্রকার অর্থ লেনদেনের দায়িত্ব আমরা বহন করবো না।

Freshly
Spotlight