Rangamati Science and Technology University (RMSTU) Job Circular 2023

Rangamati Science and Technology University (RMSTU) Job Circular 2023 has been published. RMSTU Job notice 2023 has been released by the authority. Rangamati Science and Technology University Job Circular 2023 is great opportunity for job seekers in Bangladesh. All information on the Rangamati Science University Teacher Job Circular 2023 is here. The Rangamati Science and Technology University (RMSTU) is a Government University.

Post Name and Vacancy:

1. Professor – 06

2. Associate Professor – 06

3. Assistant Professor – 04

4. Lecturer – 10

Total Vacancy: 26

Online Application Link: Click Here to Apply

Online Application Direct Link: Click Here to Apply

Online Application Last Date: 31 October 2023

Online Application Start Date: 16 October 2023

Official Circular PDF Notice Link: Click Here to See Official Circular Notice

Official Detailed Circular Notice Link: Click Here to See Official Circular Notice

আপনার মঙ্গল কামনায়

এই চাকরির জন্য প্রতিষ্ঠান আপনার কাছ থেকে কোন অর্থ চাইলে অথবা কোন ধরনের ভুল বা বিভ্রান্তিকর তথ্য দিলে আমরা দায়ী নয়। চাকরি পাওয়ার জন্য কোন ব্যাক্তি / প্রতিষ্ঠানকে অর্থ প্রদান করতে আমরা কাউকে উৎসাহিত করিনা। কোন প্রকার অর্থ লেনদেনের দায়িত্ব আমরা বহন করবো না।

Freshly
Spotlight