NSTU Job Circular 2023

NSTU Job Circular 2023 has been published. Noakhali Science and Technology University (NSTU) Job Circular 2023 has been released by the authority. Noakhali Science and Technology University Library  Job Circular 2023 is good news for job seekers in Bangladesh.

Post Name And Vacancy:

1. Assistant Exam Controller – 01

2. Library Assistant – 02

3. Office Sohayok – 01

Total Vacancy: 04 

Application Last Date: 25 October 2023

Official Circular Notice Link: Click here to see the Official Circular Notice

Official Job Application Form PDF Link: Click here to see the Official Application Form Notice

Full-Time and Permanent

Location: Noakhali, Chattogram

আপনার মঙ্গল কামনায়

এই চাকরির জন্য প্রতিষ্ঠান আপনার কাছ থেকে কোন অর্থ চাইলে অথবা কোন ধরনের ভুল বা বিভ্রান্তিকর তথ্য দিলে আমরা দায়ী নয়। চাকরি পাওয়ার জন্য কোন ব্যাক্তি / প্রতিষ্ঠানকে অর্থ প্রদান করতে আমরা কাউকে উৎসাহিত করিনা। কোন প্রকার অর্থ লেনদেনের দায়িত্ব আমরা বহন করবো না।

Freshly
Spotlight