SFDF Job Circular 2023

SFDF Job Circular 2023 has been published. Small Farmer Development Foundation (SFDF) Job Circular 2023 has been released by the authority. SFDF Field Organizar Job Circular 2023 is great opportunity for the students. All information on the SFDF Field Officer Job Circular 2023 is available here. The Small Farmer Development Foundation (SFDF) is a government organization in Bangladesh.

Post Name And Vacancy:

1. Zonal Manager – 05

2. Field Officer – 50

3. Office Assistant Cum Computer Operator – 05

4. Field Organizar – 90

Total Vacancy: 150 

Online Application Link: Click here to Apply

Online Application Direct Link: Click here to Apply

Online Application Last Date: 29 October 2023 

Online Application Start Date: 05 October 2023 

Official Circular PDF Notice Link: Click Here to See the Official Circular NoticeNotice

All government job 

আপনার মঙ্গল কামনায়

এই চাকরির জন্য প্রতিষ্ঠান আপনার কাছ থেকে কোন অর্থ চাইলে অথবা কোন ধরনের ভুল বা বিভ্রান্তিকর তথ্য দিলে আমরা দায়ী নয়। চাকরি পাওয়ার জন্য কোন ব্যাক্তি / প্রতিষ্ঠানকে অর্থ প্রদান করতে আমরা কাউকে উৎসাহিত করিনা। কোন প্রকার অর্থ লেনদেনের দায়িত্ব আমরা বহন করবো না।

Freshly
Spotlight