DC Office Habiganj Job Circular 2023

The job circular for the DC Office in Habiganj for the year 2023 has been released. The Deputy Commissioner Office Habiganj has released a job announcement for 2023. The job circular  in 2023 is important for people in Bangladesh who are looking for jobs. You can find the application information for the DC Office Habiganj Accounts Assistant Cum Computer Operator Job Circular 2023 on the Internet. You can find all the information about the DC Office Habiganj Job Application Form for 2023 below. The District Commissioner Office Habiganj is a government organization in Bangladesh.🌺


Post Name and Vacancy:

1. Accounts Assistant Cum Computer Operator – 12

Total Vacancy: 12

Online Application Link: Click Here To Apply

Online Application Last Date: 14 October 2023

Online Application Start Date: 25 September 2023

Official Circular Notice Link: Click Here To See Job Circular Notice

All Government Jobs

আপনার মঙ্গল কামনায়

এই চাকরির জন্য প্রতিষ্ঠান আপনার কাছ থেকে কোন অর্থ চাইলে অথবা কোন ধরনের ভুল বা বিভ্রান্তিকর তথ্য দিলে আমরা দায়ী নয়। চাকরি পাওয়ার জন্য কোন ব্যাক্তি / প্রতিষ্ঠানকে অর্থ প্রদান করতে আমরা কাউকে উৎসাহিত করিনা। কোন প্রকার অর্থ লেনদেনের দায়িত্ব আমরা বহন করবো না।

Freshly
Spotlight