Board of Secondary & Intermediate Education Cumilla BISEC Job Circular 2023

Board of Secondary & Intermediate Education Cumilla BISEC Job Circular 2023. Are you looking for the job notice from the Board of Intermediate & Secondary Education Cumilla in 2023. If you do, then you are in the right place on our website. The Board of Intermediate & Secondary Education in Cumilla is offering new government job opportunities. You can visit the website https://web.comillaboard.gov.bd.

Circular Link: Click Here

Apply online through http://bisec.teletalk.com.bd.

Job Category Govt Job
Total Post Categories 14
Total Vacancies 41

Application Method: Online.

Online Application Start Date: 26 September 2023 at 11:00 AM.

Online Application The Last Date: 16 October 2023 at 11:59 PM.

Board of Secondary & Intermediate Education Cumilla BISEC Job Circular 2023

আপনার মঙ্গল কামনায়

এই চাকরির জন্য প্রতিষ্ঠান আপনার কাছ থেকে কোন অর্থ চাইলে অথবা কোন ধরনের ভুল বা বিভ্রান্তিকর তথ্য দিলে আমরা দায়ী নয়। চাকরি পাওয়ার জন্য কোন ব্যাক্তি / প্রতিষ্ঠানকে অর্থ প্রদান করতে আমরা কাউকে উৎসাহিত করিনা। কোন প্রকার অর্থ লেনদেনের দায়িত্ব আমরা বহন করবো না।

Freshly
Spotlight