Bangladesh Army Civilian Job Circular 2023

Bangladesh Army Civilian Job Circular 2023. The job announcement for civilian positions in the Bangladesh Army in 2023 has been released. The authority has released the Army Civilian Job Circular 2023. The job circular for Bangladesh Army in 2023 is great news for people looking for jobs. You can find all the details about the Army Civil Job Circular 2023 below. The Bangladesh Army Civilians is a group that works for the government in Bangladesh.

Post Name and Vacancy: 

1. Various 66 Categorized Posts (See the below circular) – 323 

Total Vacancy: 323 

Application Last Date: 04 October 2023 

স্মারক নং বা বিজ্ঞপ্তি নং- আইএসপিআর/সেনা/২০২৩/৪৯৮/১৪/০৯/২০২৩  

Official Circular Notice Link: Click Here to See Official Circular Notice

All Government Jobs

আপনার মঙ্গল কামনায়

এই চাকরির জন্য প্রতিষ্ঠান আপনার কাছ থেকে কোন অর্থ চাইলে অথবা কোন ধরনের ভুল বা বিভ্রান্তিকর তথ্য দিলে আমরা দায়ী নয়। চাকরি পাওয়ার জন্য কোন ব্যাক্তি / প্রতিষ্ঠানকে অর্থ প্রদান করতে আমরা কাউকে উৎসাহিত করিনা। কোন প্রকার অর্থ লেনদেনের দায়িত্ব আমরা বহন করবো না।

Freshly
Spotlight