Home > National University 4th Year Exam Routine 2023

National University 4th Year Exam Routine 2023

Honours 4th year exam regular and irregular 2023:

The national university has released the honors 4th year test schedule for May 9, 2023. The 2021 exam will begin on June 14, 2023 and end on August 1, 2023. National university students who completed the honors 1st, 2nd, and 3rd year of study in the undergrad level, and who attended the final test at the end of the 4th year. It is the final exam of the undergraduate level.

এই চাকরির জন্য প্রতিষ্ঠান আপনার কাছ থেকে কোন অর্থ চাইলে অথবা কোন ধরনের ভুল বা বিভ্রান্তিকর তথ্য দিলে আমরা দায়ী নয়। চাকরি পাওয়ার জন্য কোন ব্যাক্তি / প্রতিষ্ঠানকে অর্থ প্রদান করতে আমরা কাউকে উৎসাহিত করিনা। কোন প্রকার অর্থ লেনদেনের দায়িত্ব আমরা বহন করবো না।

Freshly
Spotlight